Over U&I Concepts

Alle concepten helder & compleet

Alle 'niet zo voor de hand liggende' producten makkelijk online te bestellen en razendsnel in huis. Dat kunnen we goed bij U&I Concepts. De productlijnen zijn helder en overzichtelijk maar vooral: compleet. Van bekerdispenser tot afvalklep en van reinigingstablet tot een compleet waterfiltersysteem voor je professionele vaatwasser. Veruit de meeste producten leveren we standaard uit voorraad.  

Meubel, interieur & standbouw

Onder hardware hebben we een zeer compleet aanbod producten voor meubel, interieur & standbouw. Een zeer brede range dispensers, afvalverwerkingsproducten en bijzondere producten zoals spoelstations. Met alle producten zijn we bij U&I Concepts vertrouwd door onze jarenlange ervaring. 

Professionals in koffie & thee

Voor de groothandels in koffie & thee hebben we mooie samenwerkingen met o.a. WeLoc, Solute, Facil, Brita & Axxent. Wij verzorgen de fijndistributie & aftersales voor deze merken. Voor deze merken zijn we voorraadhoudend en het eerste aanspreekpunt in de markt. Daarnaast voeren we diverse importeurschappen voor de niet zo voor de hand liggende producten. 

Voor diverse producten is het mogelijk om deze te personaliseren. Neem hiervoor contact met ons op. We helpen je graag!